RapimisTurk Admin
Mesaj Sayısı : 725 Yaş : 33 Nerden : İstanbul İş/Hobiler : Öğrenci İsim : QoNuR Kayıt tarihi : 14/02/08
| Konu: Beşiktaş Sloganları 28.02.08 19:54 | |
| Yağmurlu bir günde görmiştim seni üstünde çubuklu formalar vardı Bir anda tutuldum aşık oldum ben Hayatın anlamı Siyah Beyazdı ölümle yaşamı ayran çizgi siyahla beyazı ayıramazki stadın her yeri locada olsa sevenleri kimse ayıramazki
Yıllarca kahrolsak dertden kederden Bilsekki kellemiz kopar bedenden Aşkımız harbiden hemde derinden Asla vazgeçemeyiz Beşiktaş senden...
Dün gece sevgilim aradı birden, Ayrılalım dedi hayır yok senden, Beşiktaş'ı daha çok sevdin benden, Bitti gitti dersin soran olursa
Üzgünüm Sevgilim Anlaşamadık, Siyah Beyaz aşkı paylaşamadık, işte böyle birşey Beşiktaş'lılık, Deplasmanda dersin soran olursa
Ne cimbombom Nede fener Bu kalpler hep seni sever Sen yensende yenilsende Bu taraftar hep seninle...
Ne parada Nede pulda Hic gozum yok su dunyada Duysun alem boyle aski Seviyoruz BESiKTASI...
Neyleyim cebimdeki milyonlari Sen sampiyon olmayinca bazen sevinc bazen keder senin sevgin omre bedel...
Senİnle AĞlayip Senle GÜldÜk Bİz Sevdamiz Upruna Canlar Verdİk Bİz Sİyahin Zİndanim Olsun Beyaz Aydinlik Herkeze Nasİp Olmaz BeŞİktaŞlilik!!. | |
|